fbpx


Een minimonster blog, met karamel zeezout!

New year, new pioneer. Dus vonden we het wel eens tijd worden voor een blog, dit keer met karamel zeezout. We hebben als pioniers toch een aantal gemeenschappelijke delers. We houden ervan om als eerste het onbekende te ontdekken.

Dit allemaal zonder beïnvloed te worden door anderen, er is tenslotte nog geen mening over het product. In 2016 kregen we een aanvraag van een welbekend chocoladeproduct welke zeezout aan de chocolade had toegevoegd en dit wilde laten proeven aan de pioniers van minimonster. Nu niet meer voor te stellen, maar die combinatie bestond toen der tijd nog niet. Voor de enveloppen de deur uitgingen vonden we het leuk om een kleine test te doen. We legde de vraag “wat denk je van de smaak chocolade met zeezout” voor aan 100 pioniers en 100 random mensen op Facebook.  De vraag kon beantwoord worden met;

a) Klinkt jammie

b) klinkt smerig

c) Geen idee, maar een manier om hier achter te komen.

Toch een fijne bevestiging dat de pioniers overweldigend C hadden gekozen t.o.v. een grote meerderheid B bij de random mensen. Wij vragen ons in ieder geval af hoeveel mensen nu nog zullen zeggen dat de combinatie karamel/zeezout smerig is. Vind je het jammer dat je zelf de lekker karamel zeezout sample hebt gemist, meld je dan hier aan voor gratis samples. Gelukkig voor jou summer body krijg je niet enkel chocolade, we sturen ook gezonde snacks, cosmetica, parfum en nog veel meer fantastische items. Middels ons blog blijf je op de hoogte wat er komen gaat!