fbpx


Vijf manieren om snel gratis samples te bemachtigen.

Hieronder staan de 5 beste, en makkelijkste manieren om gratis proefmonsters, testers en samples te bemachtigen!

1) beurzen.

Een van de leukste opties is beurzen bezoeken. Zorg wel dat het een interessante beurs is, anders ga je dood. Kraampjes vol hongerige sales-hyena’s staan te hunten naar potentiële klanten. Snel spot jij een hyena, en waar jij direct zijn gratis chocolaatjes en balpen-gadgets ziet, daar ziet hij een potentiële prooi. Weet hij veel dat jij een haaitje bent, op zoek naar gratis samples. De sprankel in zijn ogen vergaat snel zodra hij ziet dat jouw hand zonder aarzelen naar de goodies bak gaat. Jacht dier tegen jacht dier, dat gaat niet. Hij zal verder moeten zoeken naar een prooi en jij loopt vrolijk weg met een hand vol chocolade en een balpen in de vorm van een bloedprikker. Op naar de volgende kraam!

2) Parfumerieën

Parfumerieën zijn een uitstekende plek om je broodnodige portie gratis producten te scoren. Lekker Nederlands heb jij helemaal geen parfum nodig, je hebt tenslotte nog die extra fles van de kruidvat uit de twee halen één betalen week. Dit houdt jou echter niet tegen om toch even te komen kijken, kijken niet kopen. Even lekker alle testers testen en wellicht nog eentje in broek stoppen voor thuis. Score!

3) De digitale vermomming

Op Alibaba ontmoeten groothandels en producenten elkaar. Als een groothandel overweegt een flinke lading producten af te nemen is de producent graag bereid wat samples op te sturen. Nu ben jij waarschijnlijk geen groothandel, maar je kunt natuurlijk achter je PC ongezien je digi-snor opzetten en ‘poef’ ineens ben jij een zeer geïnteresseerde koper.

Voorbeeld tekst: “ik ben geïnteresseerd om 50.000 lipsticks te kopen voor mijn lippenstift winkel in the beautiful country Holland. Can you please send me 50 lippenstift samples to check them out?“

4) Influencer worden

Dit is de moeilijkste optie. Maak zoveel mogelijk foto’s van jezelf op de meest dure plekken op aarde om te bezoeken. Hotel recht naast de Eiffeltoren, of kaviaar op de Mount Everest. Zodra je duizenden volgers hebt, dan hangen de merken aan je lippen, ze sturen dan gratis monsters in de hoop dat jij ze even promoot.

5) Aanmelden voor minimonster.

Vind je dit nu allemaal te veel werk, meld je dan hier aan als pionier en ontvang de nieuwste producten in sample vorm gratis thuis in je brievenbus. Je krijgt niet alleen proefmonsters, maar vaak ook items die nog maar nét op de markt zijn.